Drukuj
0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Szkolimy się, uczymy, zbieramy informacje, wymieniamy doświadczenia między placówkami :) nasze Panie: Joanna i Paulina uczestniczyły 6 listopada w szkoleniu organizowanym przez Fundację Kulczyk w ramach realizowanego projektu Żółty Talerz.

 
Tematem szkolenia było Zdrowe Odżywienia dzieci i młodzieży. Podczas warsztatów uczestniczyły Podczas warsztatów uczestniczyły w ciekawym wykładzie prowadzonym przez eksperta ze Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego.
 
Wykład na temat zdrowego odżywiania dzieci i młodzieży składał się z działów:
•Konwencja Światowej Organizacji Zdrowia (mniej soli, cukru, tłuszczu),
•Żywienie zbiorowe a normy,
•Racje pokarmowe dla dzieci i młodzieży
•Zbilansowanie posiłków
 
Ponad to po zakończonej części teoretycznej Panie uczestniczyły w zajęciach kulinarnych prowadzonych przez szefa kuchni ze szkoły gotowania Little Chef.
Przyjechały pełne pomysłów na smaczne, zdrowe i kolorowe dania, słodycze i przekąski :) dziękujemy i liczymy na więcej tak kreatywnych spotkań we wspaniałej atmosferze.
 
45630792_915960981923096_8131214720234422272_n.jpg 45638627_915960951923099_7080089622784507904_n.jpg 45647046_915961065256421_4441643585959362560_n.jpg

45710330_915961388589722_7907454908457025536_n.jpg 45747797_915961008589760_2936612729621839872_n.jpg Zdjcie-06.11.2018-12-08-41.jpg

Zdjcie-06.11.2018-12-23-06.jpg